dissabte, 5 de novembre del 2011

Gran oportunitat pel Joventut Handbol de Mataró

L'equip mataroní rep aquest dissabte a les 18.00 hores a l'OAR Gràcia de Sabadell, i gaudeix per tant d'una oportunitat immillorable per certificar el seu bon estat de forma.

Els de Juanan García s'enfrontaran aquest dissabte contra tot un històric de l'handbol català, un combinat que se'ls hi ha donat força bé en les últimes temporades. I és que, en els darrers cinc anys, els mataronins han aconseguit quatre victòries locals per només una victòria visitant, produïda a més en una de les etapes més difícils del club.


La victòria per la mínima davant el Gavà (35-36), aconseguida la jornada passada en el seu propi camp, omple de confiança als mataronins a l'hora de jugar un partit que a priori ha de servir per sumar punts en la classificació, i no com a trencament de la bona dinàmica del conjunt.
Ara per ara, la realitat és que el Joventut porta quatre victòries de sis jornades disputades, i l'objectiu inicial de la permanència queda amagat per un altre: arribar el més lluny possible.

Els mataronins, no obstant, continuen amb els peus a terra, i saben que només l'esforç i el bon joc els permetran continuar la seva bona ratxa. És per això que es recolzaran en els seus homes més en forma, com són Raül Escoda i Sergi Rodríguez -els golejadors decisius davant el Gavà-, i també en el joveníssim porter Noper Showe, la gran revelació de l'equip en el seu debut fa només una setmana. Si la concentració no els falla, les probabilitats d'endur-se el triomf són altes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada