dissabte, 5 de novembre del 2011

Torna el millor tennis taula de Mataró

Aquest cap de setmana podrem gaudir, un altre cop, del millor tennis taula de Mataró amb el retorn de les competicions estatals.

El conjunt masculí del CN Mataró Quadis es desplaçarà fins a Figueres per jugar el seu duel contra l'equip local, a les 17.00 hores del dissabte. El conjunt femení, per la seva banda, rebrà al Cassanenc a la mateixa hora.

Els dos conjunts mataronins esperen mantenir la seva imbatibilitat davant els seus respectius rivals, fet que no sembla gaire complicat tenint en compte els immillorables resultats obtinguts a les jornades anteriors. L'equip masculí segueix, per tant, al capdavant de la classificació de Divisió d'Honor, mentre que el femení lidera la Superdivisió sense problemes.

I és que, si ens centrem en el conjunt femení, cal dir que les noies de Flora Khassanova tenen la moral ben alta després d'haver superat la segona ronda de la Copa ETTU el cap de setmana anterior a terres russes, en concret a la ciutat de Krasnodar. Allà no van perdre cap dels tres enfrontaments que van disputar, i pretenen continuar sense cedir cap punt aquest dissabte.

Els dos equips del CN Mataró Quadis esperen, per tant, no trencar la seva ratxa immaculada de bones notícies. Si més no, el que queda clar és que gràcies als resultats obtinguts últimament, cada cop hi ha més seguidors i aficionats del Quadis a la ciutat. Qui sap si aquest esport, que continua creixent dia rere dia, arribarà a convertir-se en una referència pels joves mataronins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada