dissabte, 19 de novembre del 2011

El CH Mataró no vol fallar

Els mataronins reben aquest dissabte la visita d'un dels equips de la zona baixa de la classificació, el Vila-Seca, i esperen coninuar amb la bona ratxa de resultats


El partit del proper dissabte, 19 de novembre, serà una bona oportunitat per veure si el CH Mataró és capaç de continuar amb el mateix nivell que ha mostrat en els últims enfrontaments. Els mataronins reben a les 20.30 el Vila-Seca, un equip al qual ja van guanyar durant les dues temporades anteriors, per 7-2 dos anys enrere i 6-4 la temporada passada.

El bon estat de jugadors com Èric Florenza i Oriol Bartrés es presenta com un dels factors en què es fonamentarà l'equip, juntament amb una afició que intentarà ajudar a que els tres punts es quedin a casa. Els seguidors de l'equip d'hoquei de la ciutat esperen, per tant, que la intensitat de joc sigui la mateixa que la del cap de setmana anterior, en què els mataronins es van endur la victòria a la pista del San Antonio per 1-4, després de remuntar un gol encaixat durant els primers minuts de la segona part.


Tot i que la bona actuació sota pals del porter Jordi Esteve també va ajudar a sumar els tres punts, els aficionats esperen no veure cap moment de relaxació en el joc del conjunt mataroní. El San Antonio, tot s'ha de dir, és el cuer de la lliga, i malgrat que el Vila-Seca es trobi actualment en una posició no gaire diferent, queda clar que faran suar de valent a l'equip local per treure algun punt de la seva visita. I és que, ara per ara, l'esforç i la concentració són els únics factors que permetran continuar amb la bona ratxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada