dissabte, 26 de novembre del 2011

El CE Mataró necessita els tres punts

El conjunt mataroní s'enfronta aquest dissabte al Sant Ignasi amb el clar objectiu d'allargar la bona ratxa a domicili. La victòria és fonamental per continuar lluitant per les primeres posicions de Segona Catalana.


"Si pretenem estar a la part alta de la taula, no hi ha una altra opció que guanyar". Aquestes van ser les paraules de l'entrenador del primer equip, Juan Moscoso, durant la prèvia del partit corresponent a la dotzena jornada de lliga, que es disputarà a les 17.30 al Col·legi Sant Ignasi de Barcelona.

L'entrenador sap perfectament que la victòria no només ha de fer créixer els punts del conjunt groc-i-negre, sinó també la moral dels seus jugadors. I és que la derrota de la setmana passada davant el Vilassar de Dalt va ser un greu entrebanc pels mataronins, que alhora va significar la tercera derrota a casa contra equips de la comarca. És per això que no es pot badar contra un rival que només ha deixat de puntuar en un dels cinc enfrontaments que ha disputat, i que manté una dinàmica com a local molt semblant a la del conjunt mataroní com a visitant.

Tot i els cinc punts que separen els dos equips a la classificació -el CE Mataró és cinqué amb 21 punts, i el Sant Ignasi novè amb 16-, Juan Moscoso no vol que els seus jugadors es relaxin: "Serà un partit complicat. Juguen molt directe en un camp petit, on les segones opcions sempre poden ser perilloses". El tècnic va assegurar, per tant, que intentaran imposar el seu joc, triangular el millor possible i obrir el camp amb arribades per ambdues bandes. "És un partit molt important, i si badem ho pagarem car. Hem de crear ocasions i aprofitar-les", va afegir a la prèvia del matx. Si els mataronins són capaços de guanyar els dos enfrontaments que queden abans de l'aturada del desembre, de ben segur que es mantindran a la zona alta de Segona Catalana.

A més, és probable que es recuperin alguns jugadors lesionats, com Marc Domènech, Òscar Cornet, Lluís López, Sergi Maymí o Uri Martínez, jugadors amb els quals l'entrenador no podrà comptar de cares al partit d'aquest cap de setmana. Malgrat tot, la nova incorporació per al grup groc-i-negre, Juan Avellaneda Gómiz, és la bona notícia que intentarà fer un bon paper al camp del Sant Ignasi. Qui sap si una victòria, tal i com els aficionats del CE Mataró esperen, serà suficient per fer créixer la confiança d'uns jugadors que sempre volen guanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada