dimarts, 27 de desembre del 2011

El Joventut no aixeca el cap

L'equip d'handbol mataroní tanca l'any 2011 amb una severa derrota a casa davant un rival directe per la permanència, com és l'Esplugues

El Joventut Handbol de Mataró va tornar a decebre els seus aficionats el passat dissabte a la tarda, després de caure per un contundent 27-35 davant un dels conjunts amb els quals haurà de lluitar per mantenir la categoria de cares a la propera temporada. D'aquesta manera, l'Esplugues va aprofitar el partit fluix de l'equip local per endur-se els dos punts -tal i com va fer la temporada passada-, i el Joventut ha deixat passar una oportunitat d'or per sentenciar la seva permanència a l'equador de la competició.

L'enfrontament va tenir un inici força prometedor pels interessos del conjunt maresmenc, que amb un 3-0 als primers cinc minuts semblava que podia retrobar-se amb la victòria. Malgrat tot, l'equip visitant no es va desfer, i amb sang freda va tancar files en defensa, va assegurar amb encert les seves jugades ofensives i va plantar cara per tornar-se a posar dins del partit. Així és com va aconseguir posar-se per davant a l'electrònic, aprofitant les mancances defensives del Joventut i agafant una avantatge de quatre gols a la fi de la primera meitat.


I és que la bona dinàmica del conjunt visitant i les males eleccions dels mataronins van contribuir a que la remuntada es convertís en una feina gairebé impossible. Es perdien masses pilotes, es notava el cansament físic i, per acabar d'adobar-ho, des de la pista es reclamava una uniformitat arbitral que en algunes jugades semblava inexistent. El resultat de tot plegat va ser que la diferència anés augmentant progressivament, fins arribar als vuit gols finals. El Joventut Handbol de Mataró haurà de conscienciar-se de cares als pròxims enfrontaments si és que vol estalviar-se un final de temporada ple de tensió i nervis.


No obstant, la bona notícia pel conjunt maresmenc la trobem en la resta de resultats de la jornada, que han fet que el Joventut es mantingui sisè amb dotze punts al final de la primera volta. Els seus perseguidors -Palautordera, Vendrell i Gavà- van perdre els seus respectius partits, i la diferència amb la zona de descens es manté en 8 punts a hores d'ara. Només queda esperar, doncs, que els mataronins no deixin els deures per l'últim moment i s'assegurin, com abans millor, la permanència en una categoria on no hi han rivals fàcils.


JOVENTUT MATARÓ - ESPLUGUES (27-35)



Joventut Mataró: Oriol Mas i Carlos del Viejo (porters); Nil Vidal, Gerard Hernàndez (5), Oriol Manzano (1), Raul Escoda (1), Marc Martínez (4), Daniel Aguilera (2), David Pedragosa (1), Sergi Rodríguez (6), Guillem Fàbregas (2), Bernat Muñoz (2), Toni Busquets (1), Bernat Bonamusa (2).


Esplugues: Campanya i Pereira (porters); Sergio L. (2), Quiñones (1), Manzanares (3), González (5), Miró (2), Gómez (9), Olivera, Clesa (2), Garcia, Guardia (2), Ras (2), Ros (3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada