dilluns, 12 de desembre del 2011

La Copa ETTU s'esvaeix pel CN Mataró Quadis

La parella mataronina no ha pogut superar un UCAM Cartagena que accedeix a la ronda següent gràcies a un ajustat 3 a 2, suficient per desfer les aspiracions rivals


El somni s'ha acabat. El CN Mataró Quadis va caure eliminat, el passat diumenge 11 de desembre, a la ronda de vuitens de final de la Copa ETTU. El botxí va ser ni més ni menys que l'UCAM Cartagena, equip al qual les mataronines van vèncer en lliga ara fa tot just unes setmanes, i que possiblement va voler venjar-se de la derrota soferta per un conjunt mataroní que, tot i lluitar fins al final i forçar el cinquè punt, va acabar cedint davant el bon joc dels contrincants.


I és que, tot just començar, la xinesa Yanfei Shen va derrotar Galia Dvorak en un inici que ja presagiava el trist resultat final. Malgrat tot, Liu Chang es va encarregar de fer l'empat i donar esperances a l'afició mataronina, derrotant sense miraments a Zhu Fang. El tercer punt va caure al bàndol murcià després que Iula Necula s'imposés a Natalya Prosvirnina, que no va poder fer gaire -o quasi bé res- per salvar un punt que hauria permès al CN Mataró Quadis posar-se per davant en el marcador.


Tot i així, Liu Chang -amb una actuació digna d'elogi- va tornar a empatar el matx després de derrotar a Yanfei Shen, però Galia Dvorak va perdre davant Zhu Fang en el cinquè i definitiu punt, permetent a l'UCAM Cartagena passar als quarts de final. No va ser el dia de la jugadora del conjunt mataroní, que va perdre amb contundència els dos partits que va disputar, i que deu haver acabat amb mal sabor de boca després de no poder fer res per evitar la derrota de l'equip.


D'ara en endavant, les mataronines hauran de centrar els seus esforços en la lliga i la copa, mentre que l'UCAM Cartagena estarà present a la següent ronda de la Copa ETTU, on tindrà com a rival algun dels conjunts que han quedat recentment eliminats de la Champions League.


CARTAGENA - CN MATARÓ QUADIS (3-2)


Yanfei Shen - Galia Dvorak 3-0 (11-1, 11-4, 11-1)

Zhu Fang - Liu Chang 0-3 (4-11, 6-11, 5-11)

Iula Necula - Natalya Prosvirnina 3-1 (9-11, 11-7, 11-2, 11-4)

Yanfei Shen - Liu Chang 1-3 (9-11, 9-11, 11-4, 5-11)

Zhu Fang - Galia Dvorak 3-0 (11-8, 11-8, 11-5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada