dissabte, 14 de gener del 2012

Torna la Duatló "Ciutat de Mataró"

La nova edició es celebrarà el proper diumenge 15 de gener, a les 9.30 hores

Ja és aquí la catorzena edició de la Duatló "Ciutat de Mataró", una proba organitzada pel club SBR i l'Institut d'Esports de la ciutat del Maresme, que es disputarà al Circuit de Cros de Mataró, just al costat de l'Estadi Municipal. Com cada any, centenars de participants ho donaran tot per aconseguir la millor posició possible i assolir els objectius que es proposin; una manera enriquidora de practicar esport i competir amb altres persones en connexió amb la natura.

Aquesta nova edició de la Duatló està inclosa dins del circuit català i de la Lliga de clubs de duatló de muntanya, i és previst que es dugui a terme sobre unes distàncies de sis quilòmetres de cursa a peu, vint-i-dos de BTT i dos quilòmetres i mig més, una altra vegada, de cursa a peu. A l'edició de l'any passat, els guanyadors absoluts van ser Francesc Ferrer (GE Esteve) amb 1h 34' 43'' en homes, i Ester Hernández (Reus Ploms) amb 2h 02' 57'' en la categoria de dones.

Diumenge, per tant, es podrà tornar a gaudir d'una proba que només es dóna lloc un cop a l'any a la ciutat mataronina, i que esperen tant els esportistes d'el·lit com els 'amateurs' per superar els temps dels seus competidors, així com per millorar els temps propis obtinguts en anys anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada