dissabte, 14 de gener del 2012

Després dels turrons, comença la segona volta

El Joventut Handbol de Mataró inicia la segona volta del campionat jugant a la pista del Palautordera, un dels equips cridats a estar a la part alta de la taula

Dissabte a les 19.15 hores els jugadors del Joventut de Mataró intentaran començar amb bon peu la segona volta de la competició i adjudicar-se la primera victòria de l'any a una pista sempre complicada com és la del Palautordera, que tot i estar de moment per sota del conjunt mataroní a la classificació, de ben segur que voldrà donar una imatge digna davant de la seva afició.

Si bé és cert que l'objectiu principal de l'equip entrenat per Juanan García no és altre que el de la peermanència, l'immillorable inici de campionat dels mataronins gairebé la va assegurar, tenint en compte que els dos últims classificats es troben a anys llum de distància; el Gavà té quatre punts, i el Dominicos de Saragossa només n'ha sumat un. Malgrat tot, l'entrenador i els jugadors són conscients que no poden perdre la humilitat a hores d'ara, i que cal retrobar les millors sensacions per aconseguir els punts necessaris per tenir un final de lliga sense maldecaps.

La pista del Palautordera no sembla el lloc més fàcil per aconseguir-los, ja que l'any passat els mataronins no van passar de l'empat amb un polèmic final en què els àrbitres no van concedir un gol aparentment clar al Joventut, que li hauria valgut la victòria. Per acabar d'adobar-ho, la victòria del Joventut a la primera volta per 29-25 serà un altre motiu pel qual els jugadors de l'equip local cercaran la revenja, recolzats per uns aficionats que probablement utilitzaran totes les seves forces per animar sense parar el seu equip i acabar de decantar la balança.

En qualsevol cas, tot indica que les esperances del Joventut Handbol de Mataró es fonamentaran en Sergi Rodríguez com a principal factor per emportar-se els punts a casa. I és que, acabada ja la primera volta, el jugador ocupa la primera posició a la llista de golejadors del grup amb 83 gols, i qui sap si els gols que el mataroní realitzi al llarg d'aquesta jornada permetran assegurar la victòria del seu equip i, com a conseqüència, mantenir el jugador al capdavant d'aquesta llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada