diumenge, 22 de gener del 2012

Una mataronina a l'Europeu

Roser Tarragó, la jove jugadora del CN Mataró, es troba en aquests moments a Eindhoven disputant el Campionat d'Europa Absolut amb la selecció espanyola


A la primera prova de foc de la competició, Espanya va guanyar sense miraments la selecció alemanya per 22-12, un partit en què la jugadora mataronina va marcar 3 gols. El segon enfrontament es va jugar el passat divendres davant Itàlia, i Espanya va caure derrotada per un ajustat 15-11, però sobretot degut a què no es van saber aprofitar les jugades de superioritat. Malgrat tot, Roser Tarragó va marcar el darrer gol de la selecció, i partit rere partit va demostrant que es mereix ser al costat de les millors jugadores del país.

El proper enfrontament de la selecció serà contra Grècia, l'actual campiona del món. Es tractarà del darrer rival de la primera fase de la competició, i és molt probable que Espanya caigui derrotada davant la superioritat de l'equip grec. Això farà que les espanyoles acabin en tercer lloc i s'hagin de jugar l'accés a semifinals davant del segon classificat de l'altre grup. En qualsevol cas, l'objectiu és aconseguir una de les quatre places per al Preolímpic, que es disputarà a Trieste durant el mes d'abril. S'espera, per tant, que la selecció assoleixi els objectius establerts, i que la jove Roser Tarragó hi contribueixi amb el bon paper que fins ara està realitzant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada