dimarts, 17 de gener del 2012

Derrota a casa del Futsal Aliança (3-7)

El conjunt mataroní no va poder amb el líder de la categoria, i continua la seva mala ratxa de resultats a casa tot i plantar cara en algunes fases del partit

El bon joc del Futsal Aliança no va servir per evitar una derrota clara davant un Montcada molt efectiu de cara a porteria. I és que una de les grans qualitats del líder és la seva capacitat per materialitzar les jugades en gols sense gaire esforç, i ho va demostrar avançant-se ben ràpidament en el marcador, al minut 2'. Tot i que el Montcada acabava de marcar el terreny, el conjunt mataroní no va cedir als nervis davant de la seva afició, i Carlos Villarín va establir l'1-1 en finalitzar de tacó una jugada de falta assajada.

Els minuts van anar passant amb una molt bona defensa de l'Aliança, que desfeia els constants atacs del líder i servia per mantenir-lo a ratlla. En l'aspecte ofensiu, els mataronins feien treballar de valent el porter visitant, fins al punt que podríem considerar-lo com un dels jugadors més destacats del seu equip. Però els jugadors del Montcada van trobar una escletxa a la barrera defensiva de l'Aliança, i van demostrar perquè es troben a la primera posició i encara no han encaixat cap derrota al campionat. I és que, en un tres i no res, la qualitat individual d'Esteller i Gerard -aquest últim per partida doble- van servir per ampliar el marcador en els últims cinc minuts del primer temps, marxant al descans amb un 1-4 que no reflectia el que realment s'havia vist al terreny de joc.

La xerrada del tècnic mataroní durant el descans va ajudar a que el Futsal Aliança no tirés la tovallola tan aviat, i el conjunt va sortir amb ganes de donar-ho tot i capgirar l'electrònic. Malgrat tot, al minut 1' de la segona part el jugador visitant Jordi engaltava una volea que entrava per l'escaire de la porteria mataronina; tot un gerro d'aigua freda que va esvair les esperances de remontada. Però calia continuar jugant, i els vermells no es van rendir davant la superioritat d'un rival que va establir l'1 a 6 per mitjà, un cop més, de Gerard.

Ja durant el tram final del partit i amb un Futsal Aliança abocat a l'atac, Alberto va retallar diferències gràcies al llançament d'un doble penal, i minuts més tard Carlos Villarín va fer materialitzar una jugada en el 3 a 6. El gol definitiu del Montcada va arribar a l'últim minut de les botes de Jordi, i els mataronins no van poder obsequiar els ànims de la seva afició amb una victòria que ja abans de començar el partit es presentava gairebé impossible.

El Montcada és un rival que juga una altra lliga, i el conjunt del Maresme haurà de centrar-se en la lluita contra els equips de la zona baixa de la taula per assolir la permanència. Degut a l'atur de la pròxima setmana, els jugadors del Futsal hauran d'esperar fins al cap de setmana del 28 i 29 de gener, quan tornaran a tenir una nova oportunitat de sumar punts a la pista del Pineda, tercer classificat.

GOLS: 2’ Mario (0-1), 3’ Carlos Villarin (1-1), 15’ Esteller (1-2), 17’ Gerard (1-3), 19’ Gerard (1-4), 21’ Jordi (1-5), 29’ Gerard (1-6), 35’ Alberto Buenaventura (2-6), 39’ Carlos Villarin (3-6), 40’ Jordi (3-7).